Вітаємо з Днем позашкілля!

Вітаємо позашкільників нашої громади з їх професійним святом.

Сьогодні саме на позашкільну освіту покладено особливу місію – соціалізувати дітей, підтримувати їх емоційно-психолонічний стан в умовах війни, розвивати творчі здібності. І наші керівники гуртків та секцій справляються з цим на відмінно, адже “Вони можуть все!” Тому не випадково, що інтелектуально-розважальна гра, яка пройшла 25 вересня, мала саме таку назву: “Я – позашкільник. Я можу все!” В атмосфері друзів та однодумців працівники закладів позашкільної освіти не тільки вітали один одного зі святом, а й черпали натхнення та ресурс для відновлення кожного. Працівники позашкілля перші прийшли на підтримку дітей на початку повномасштабного вторгнення, адже вони справжні професіонали, які не просто психологічно налаштовували дітей, а й допомогли їм повірити в себе, в свої здібності.

Уявіть собі, у 2023/2024 навчальному році вихованці закладів позашкільної освіти громади здобули 673 перемоги у обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах та фестивалях, а це означає, що вони конкуренто спроможні з дітьми, які знаходяться на більш безпечних територіях України, що вони обізнані і розвиваються. Працівниками позашкільної освіти проведено 343 розважальні заходи для дітей, виготовлено біля 5000 окопних свічок та майже 100 москітних сіток.

Вітаємо Вас з професійним святом. Бажаємо Вам, шановні педагоги, миру, міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості. Невичерпного творчого потенціалу, нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання – завжди успішним! Нехай кожен день повниться новою радістю і наближає нас усіх до перемоги!